Stadspartij zoekt kandidaat raadsleden

Ben je geïnteresseerd in de lokale politieke, wil je graag politiek actief worden en invloed uitoefenen op de lokale besluitvorming in de gemeente Zutphen, reageer dan op onderstaande oproep van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld. Wij gaan als Stadspartij Zutphen-Warnsveld graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Voor deze verkiezingen is de Stadspartij Zutphen-Warnsveld op zoek naar kandidaat-raadsleden. Maart 2022 dat duurt nog even, maar de tijd gaat snel en er moet voor die tijd nog heel wat gebeuren. Dus is het nodig om op tijd met de voorbereidingen te starten.

Voel jij je betrokken en heb je een hart voor onze Zutphense gemeente en samenleving, ondersteun je de missie en visie van de Stadspartij dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken. Meer weten over de Stadspartij Zutphen-Warnsveld kijk op de website https://stadspartijzutphen.nl/

Neem dan contact met ons op. Dit kan door het sturen van mail naar info@stadspartijzutphen.nl.

Maar misschien ben je wel betrokken, maar blijft je (nog) liever wat op de achtergrond? Ook dan bent je welkom en kun je een mail sturen.

Wil je gewoon eens in gesprek met een van onze raadsleden of forumleden en meer informatie over de Stadspartij. Dit kan ook. Stuur dan een mail naar fractie@stadspartijzutphen.nl.

Kijk op de website van de gemeenteraad Zutphen wat de Stadspartij de afgelopen periode zoal heeft gedaan en bereikt.
https://raad.zutphen.nl/raad/partij/stadspartij

Gerard Pelgrim
Fractievoorzitter

Auteur: Gerard Pelgrim

Fractievoorzitter Stadspartij Zutphen-Warnsveld Raadslid gemeente Zutphen Lid Auditcommissie gemeente Zutphen Bestuursondersteuner bij de Politie Oost-Nederland.

%d bloggers liken dit: