Mijn installatie als raadslid gemeente Zutphen

Morgen maandag 20 mei 2019 is het dan zover. Dan word ik voor een tweede periode geïnstalleerd voor de Stadspartij Zutphen-Warnsveld als raadslid in de gemeenteraad van Zutphen. Agenda raadsvergadering 20 mei 2019 Ik heb er ontzettend veel zin en ben volop gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik sta niet alleen. Ik ga het samen doen met de andere fractieleden.

De fractie van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld bestaat uit een prachtig team. Raadslid Hans Boersbroek en de forumleden Berry Vink en Kees van Toor en het nieuwe ons forumlid Mirjam van Ast. Ook zij wordt 20 mei benoemd.

Stadspartij Zutphen-Warnsveld: al ruim 29 jaar de onafhankelijke lokale partij met oog voor cultuur, historie, toekomst en natuur.

Gerard Pelgrim (g.pelgrim@raad.zutphen.nl)

Auteur: Gerard Pelgrim

Fractievoorzitter Stadspartij Zutphen-Warnsveld Raadslid gemeente Zutphen Lid Auditcommissie gemeente Zutphen Bestuursondersteuner bij de Politie Oost-Nederland.